معرفی و درک عملکرد جدید برای کابل های Category8

معرفی و درک عملکرد جدید برای کابل های Category8

اترنت در حال حاضر به طور گسترده به عنوان یک راه حل شبکه ترجیحی برای بسیاری از انواع برنامه ها از مشاغل کوچک گرفته تا شرکت های بزرگ استفاده می شود. افزایش ترافیک شبکه که توسط مجازی سازی سرور و شبکه های همگرا هدایت می شود، نیاز به اتصالات سرور با پهنای باند بالاتر را تحریک می کند. رابط های اترنت BASE-T، با استفاده از کابل کشی زوج  تابیده ، رایج هستند. آنها برای محیط های شبکه با مجموعه ای ترکیبی از برنامه ها، تجهیزات و سرعت پورت شبکه ایده آل هستند.

توانایی ارتباط بین سرعت های برنامه، امکان انتقال آسان به سرعت های عملیاتی بالاتر بر اساس نیاز را فراهم می کند و در عین حال سازگاری با تجهیزات موجود را حفظ می کند. این امر، همراه با مقرون به صرفه بودن، باعث می‌شود کابل شبکه  همچنان به یک رسانای  بسیار محبوب برای پشتیبانیاز برنامه‌های اترنت تبدیل شود.

عملکرد Categoty6A برای پشتیبانی از اترنت 10 گیگابیتی (GbE) روی کابل کشی جفت تابیده در یک کانال، تا 100 متر تعریف شده است. این استاندارد در فوریه 2008 تصویب شد. در سال 2010، موسسه مهندسین برق و الکترونیک (IEEE) استاندارد 802.3ab را تصویب کرد که سرعت های 40 گیگابیت بر ثانیه و 100 را تعریف می کند.

انتقال اترنت Gbps گزینه های زیادی برای زیرلایه وابسته به محیط فیزیکی (PMD) که، جزئیات انتقال و دریافت لایه فیزیکی این اکثر گزینه ها در زیر ذکر شده است. همانطور که می بینید، بیشتر PMD های ذکر شده برای انتقال 40/100 گیگابیت بر ثانیه از طریق فیبر هستند. یک گزینه کابل مسی محافظ برای هر دو سرعت 40 و 100 گیگابایت تا 7 متر وجود دارد، اما رسانه پشتیبانی شده کابل زوج به هم تابیده است. در واقع گزینه دیگری در کابل های مسی وجود ندارد.

 

موسسه IEEE 802.3 منجر به تشکیل یک گروه مطالعاتی برای بررسی و احتمالاً توسعه این فناوری شد. در مارس 2013، IEEE تشکیل گروه کاری IEEE 802.3bq را برای توسعه استاندارد اترنت 40GBASE-T برای پشتیبانی از 40 گیگابیت بر روی کابل کشی جفت تابیده مقرون به صرفه تصویب کرد.

 

برخی از اهداف اصلی گروه 802.3bq به شرح ذیل می باشد:

  • فقط از عملیات Duplex کامل پشتیبانی می کند.
  • فرمت فریم اترنت 802.3 را با استفاده از MAC 802.3 حفظ کند.
  • حداقل و حداکثر اندازه فریم استاندارد 802.3 فعلی را حفظ کند.
  • از نرخ خطای بیت (BER) بهتر یا مساوی 10-12 پشتیبانی کند
  • از ساختار auto-negotiation پشتیبانی شود
  • پشتیبانی از اترنت کم مصرف
  • پشتیبانی از شبکه های محلی با استفاده از ارتباطات نقطه به نقطه بر روی توپولوژی های کابل کشی ساخت یافته، از جمله بخش های اتصال مستقیم
  • از برآورده شدن الزامات FCC و CISPR EMC جلوگیری نکند.
  • پشتیبانی از سرعت داده 40 گیگابیت بر ثانیه
  • یک بخش لینک را بر اساس رسانای مسی مشخص شده توسط ISO/IEC JTC1/SC25/WG3 و TIA TR-42.7 تعریف کند
  • بر اساس استاندارد TIA 42.7 در سال 2013، برای پشتیبانی از PMD جدید برای 40GBASE-T باشد.

گروه کاری TIA 42.7 استاندارد مشخصات عملکرد Category8 را در ژوئن 2016 تکمیل کرد. Category8  یک مدل 2 کانکتوری با استفاده از کابل جفت پیچ خورده فویل دار (FTP) با حداکثر طول پیوند دائمی 24 متر است، همانطور که در شکل نشان داده شده است. زیر عملکرد انتقال Category8  از 1 مگاهرتز تا 2000 مگاهرتز مشخص شده است.

کابل های Backbone از چهار جفت پیچ خورده متعادل با هادی هایی از 22 AWG تا 24 AWG تشکیل شده است. کابل های پچ کورد از چهار جفت پیچ خورده متعادل با هادی هایی از 22 AWG تا 26 AWG تشکیل شده است. Category8 یک ساختار شیلدار است که هیچ مشخصاتی از کابل های همراه یا هیبریدی ندارد. Category8 از ساختار RJ45 استفاده می کند، یک جک ماژولار هشت حالته مشترک در ساختار BASE-T، که از طریق سیستم های کابل کشی ساخت یافته، که در TIA تعریف شده است، پشتیبانی می شود. و همچنان از کابل زوج تابیده استفاده می کند.  

طول کابل می تواند از 28 متر تا 32 متر متغیر باشد، بسته به طول کابل ها (پچ کوردهای دو سر) مجاز است. این به این دلیل است که طول پچ کورد مجاز به یک عامل کاهش دهنده بستگی دارد. ضریب کاهش بر اساس اندازه گیج سیم (AWG) هادی مورد استفاده در سیم است. آلما شبکه ارائه دهنده انواع کابل شبکه Cat8 در ایران می باشد. که برای اولین بار اقدام به واردات آن نموده است.

اگرچه این یک انحراف بزرگ از کانال 100 متری 4 کانکتوری سنتی است، اما Category8 باید با کابل کشی و تجهیزات موجود سازگار باشد تا امکان سازگاری خودکار بین 100 مگابیت در ثانیه، 1 گیگابیت بر ثانیه، 10 گیگابیت بر ثانیه و 40 گیگابیت بر ثانیه را فراهم سازد. استانداردهای کابل کشی Category8 در اسناد TIA568C-2 ذکر شده است.

 

  • Cat5 عملکرد کابل کشی کلاس D را ارائه می دهند (تا 100 مگاهرتز)
  • Cat6 عملکرد کابل کشی کلاس E را ارائه می دهند (250 مگاهرتز)
  • Cat6A عملکرد کابل کشی کلاس EA را ارائه می دهند (تا 500 مگاهرتز)
  • Cat7 (شیلددار) عملکرد کابل کشی کلاس F را ارائه می دهند (تا 600 مگاهرتز)
  • Cat7A (شیلددار) عملکرد کابل کشی کلاس FA را ارائه می دهند (1000 مگاهرتز)

 

آلما شبکه به عنوان نماینده لگراند مفتخر است، به عنوان اولین شرکت ارائه دهنده تجهیزات Category8 ، در خدمت شما مشتریان عزیز باشد.

 ISO سازمان بین المللی استانداردسازی می‌باشد. استانداردهایی را برای کابل کشی ساخت یافته مشابه TIA با مشارکت سازمان های بین المللی ایجاد می کند. ایالات متحده نیز یک هیئت شرکت کننده دارد. استاندارد ISO/IEC 11801 مشابه استاندارد ANSI/TIA-568 است. هر دو سازمان در تلاش هستند تا استانداردها را هماهنگ کنند اما تفاوت هایی وجود دارد. به عنوان مثال، ISO مشخصات عملکرد را به عنوان "کلاس" Class و مشخصات عملکرد اجزا را به عنوان "رده" Category مشخص می کند. TIA به طور سنتی از "Category" برای اشاره به مشخصات عملکرد کامپوننت، لینک و کانال استفاده می کند.

ISO چندین نوع رابط را برای دسته 8 تشخیص می دهد.. رده 8.1/کلاس I از رابط RJ45 استفاده می کند. این همان رابط مورد استفاده در تمام مشخصات رده TIA (استاندارد TIA-568-C.2)، از جمله مشخصات Cat8 است. ISO سه رابط را برای 8.2/ Class II تشخیص می دهد. TERA، GG45 و ARJ45. اینها همچنین رابط های Cat7A در ISO شناخته شده هستند. در صورت ایجاد مشخصات کلاس II مشابه ISO در آینده، مشخص نیست، که آیا TIA از هر یک از این رابط‌های رابط استفاده خواهدکرد یا خیر.