سیستم کابل کشی ساختاریافته در دیتاسنتر لگراند

سیستم کابل کشی ساختاریافته در دیتاسنتر لگراند

ساختار کابل کشی بر اساس سیستم LCS2 تضمین گر عملکرد و راندمان بالا و اطمینان از کارایی و قابلیت سیستم از طریق ارائه راه حل های بی نقص و ایده آل برای اجرای پروژه های مبتنی بر مس و فیبرهای نوری می باشد.

سیستم های بدون نقص لگراند Legrand Zero Fault System: برای پیاده سازی ساختارهای مربوط به کابل کشی زیرساخت مراکز داده مانند شبکه های LAN و SAN می توان از راه حل های ارائه شده توسط LCS2 بهره گرفت. به عنوان مثال از OM4 در ساختار فیبرنوری Multimode بهره برد.

عملکرد و کارایی ضمانت شده راه حل های لگراند به منظور تضمین سرعت انتقال 40/100 گیگابیت بر ثانیه و پشتیبانی پروتوکل های مربوط به کانال های فیبرنوری، بهتر است از فیبرهای نوری LSC2 به همراه کانکتورهای دارای چگالی بالا مانند MPO/MTP بهره برده شود. درست همانند راه حل های مبتنی بر مس در سیستم های LCS2، لگراند در راه حل های مبتنی بر فیبر نیز از نظر سطح عملکرد، توسط تجهیزات تایید شده رده بندی 6A از استاندارهای مرجع کلاس EA پیشی گرفته است.

تمامی تجهیزات و اجزای LCS2 لگراند پس از فرآیند تولید، به طور جداگانه مورد آزمایش قرار گرفته و بدین ترتیب میزان عملکرد بسیار بالای آن ها در لینک ها و اتصالات کوتاه زیر 15 متر تضمین گر دسترسی پهنای باند با بالاترین فرکانس ها می باشد، به عنوان مثال طراحی کیستون های RJ45 لگراند و کانکتورهای فیبرنوری به نحوی صورت پذیرفته که هماهنگی و تطابق کامل و لازم را با مقررات مربوط به نصب و راه اندازی دارا می باشند که این امر، خود تضمین کننده عملیات نصب به بهترین شیوه ممکن است.

عملکرد و کارایی Cat6A: لگراند با استفاده از کلاس Cat6A در سیستم LCS2 و LCS3 نیازمندی ها و شرایط Crosstalk را با 5db/TIA یا 3db/TIA و تمامی شرایط و نیازمندی های افت بازگشتی ReturnLoss را با 3db/ISO-TIA پوشش داده و پیکربندی و نصب و راه اندازی تجهیزات را منطبق با استانداردهای مرجع ضمانت می نماید.

نکته مهم: مقادیر ضرایب HeadRoom ذکر شده، وابسته به درجه دقت ارائه شده توسط دستگاه تستر در نقطه مورد آزمایش می باشد.